BB GLOW

Mi a BB Glow?

A BB Glow koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal és bőrszín azonos, speciális pigmentekkel alkalmazott mezopen kezelés. A kezelés egyenletes, hibamentes és üde arcbőrt eredményez, mely akár fél évig is tartós. Az eljárás gyors, biztonságos és könnyű elsajátítani!

Vágj bele az elsők között, vendégeid már keresik!

A BB Glow jelenleg az egyik legjobban jövedelmező eljárás

bbglow-mezopen-min (1)

Kedvező anyagköltség
Magas kezelési árak
Minimális befektetés
Visszatérő vendégek

BB Glow oktatásunkat kozmetikusoknak és sminktetováló szakembereknek ajánljuk, mivel a kezelés jellegénél fogva kozmetikai végzettséghez kötött. A kezeléshez nem feltétel a mezopen kezelés ismerete, gyakorlata, az oktatás során minden olyan tudást átadunk neked, amivel minőségi és biztonságos kezeléseket tudsz végezni. Amennyiben tudásod szeretnéd tovább fejleszteni a témában, ajánljuk a következő tanfolyamaink elvégzését.

Mit tudsz garantálni vendégeidnek?

finom, alapozószerű hatás

A BB Glow kezelés legkedveltebb és legnagyszerűbb eredménye, hogy a bőr egyenletes színűvé, hibamentessé válik. Ez annak köszönhető, hogy a kezelés során a bőr természetes színéhez választott, speciális összetételű, erősen hígított pigmentet alkalmazunk, mely egy nagyon finom, alapozó hatást hoz létre a bőr felszínén, elfedve ezzel a szem alatti sötét karikákat, foltokat, egyenetlenségeket és egyéb bőrhibákat.

Az Eredmény mindig természetes hatású, soha nem foltos és nem kelt maszk hatást!

üde, ragyogó bőr, bőrhibák javulása

A BB Glow kezelés másik kiváló eredménye, hogy a bőr üdévé, ragyogóvá és feszesebbé válik, az olyan bőrproblémák, mint a petyhüdtség, zsírosság, jelentősen enyhülnek. Ezt azzal érjük el, hogy a pigment kezeléssel egyidőben hatóanyagos mezopen kezelést is végzünk. A hatóanyagok koncentrátumok, orvosi tisztaságúak és mindig a bőr állapotához igazítjuk. Leggyakrabban bőrfeszesítő és Anti-aging hatóanyagokat használunk, de zsíros vagy érzékeny bőrök számára is tökéletes megoldásokat is tudunk kínálni. A BB Glow kezeléssel ezért nemcsak elfedünk, de egészségesebbé is tesszük a bőrt!

hosszantartó hatás

A BB Glow kezelés hatása hosszútávú, vendégeid akár fél évig is élvezhetik hatását, a koncentrált hatóanyagoknak és a minőségi pigmenteknek köszönhetően. Minden esetben csak a bőr legfelső rétegében dolgozunk, ezért a pigment garantáltan kikopik a bőrből, és a hatás elmúltával a kezelések újra ismételhetők.

Milyen eszközökre, anyagokra lesz szükséged a tanfolyam elvégzéséhez?

Biztonságos termékeket kínálunk kedvező áron!

bb glow mezopen kezelés
bb glow pigment kezelés

Miért válassz minket?

A BB GLOW két jól ismert technológiából áll: mezopen és sminktetoválás

A mezopen kezelésben és oktatásában évtizedes tapasztalatunk van, hiszen mi vezettük be a hazai piacra, amit a mezopen.hu oldalunk is bizonyít. A legszélesebb hatóanyag választékot is cégünknél találod, több, mint 60 különböző steril hatóanyagot kínálunk a teljesség kedvéért, és mindezt kedvező árak mellett. Új mezopen készülékünk a legkorszerűbb Li-ion technológiát alkalmazza, megemelt fordulatszámmal.

Sminktetoválással és oktatásával 30 éve foglalkozunk, szintén az elsők között kezdtük el hazánkban. Több ezer sminktetováló szakembert képeztünk ki, akik aktívan dolgoznak és sikeresek a szakmában. Emellett szín tanácsadói végzettséggel is rendelkezünk így a bőr színéhez tökéletesen illő pigmentszín tudását tökéletesen át tudjuk neked adni.

Oktatóink több évtizedes gyakorlati tapasztalattal, felsőfokú kozmetikai végzettséggel, hivatalos felnőttképzőként felkészülten várják tanulóikat.

A fenti tényekből láthatod, hogy a BB GLOW technológia tekintetében cégünknél a legprofesszionálisabb képzést kapod.

Ne késlekedj! Ha az elsők között vágsz bele nagyobb profitot és több vendéget szerezhetsz!

Már fél éve a piacunkon van a BB GLOW kezelés, miért csak most kezdünk
bele?

Cégünk, felelős forgalmazóként a világpiacon elérhető BB GLOW pigmenteket nem ítélte biztonságosnak, ezért vártunk egy európai gyártású biztonságos, engedélyezett pigmentcsaládra.

Annak ellenére, hogy viszonylag új technológiáról van szó több neves orvos is végzett vizsgálatokat a BB Glow technológiával kapcsolatban. A forgalomban lévő Dél-koreai pigmentek esetében aggodalmukat fejezték ki a 30-40 összetevő és a vas-oxid tartalom miatt.

Az orvosok aggodalma egyébként logikus. Gondolj bele, hogy a BB GLOW kezeléskor milyen nagy területet pigmentálunk! A száj, szem vagy szemöldöktetoválásnál akár 100-szor nagyobb mennyiségű pigmentet juttatunk be, így a felhasznált pigmentek meg kell feleljenek a legszigorúbb európai normáknak.

A 15-20 növényi kivonat együttes alkalmazása veszélyes lehet mezopen kezelés után. A kozmetikusok által mezopen kezeléshez használt hatóanyagokban sem jellemző hasonló összetétel. Előfordul még növekedési faktor és/vagy peptid is az összetevők között, melyek szintén teljesen feleslegesek a BB GLOW pigmentben, mivel a mezopen kezeléskor célszerű alkalmazásuk, amennyiben a vendég bőrének állapota egyáltalán indokolja.

A vas-oxid a korszerű organikus pigmentben már nincs jelen.

bb glow

Az új generációs ECURI BB GLOW pigmentcsalád

A fentieket figyelembe véve az ECURI már több éve tökéletesíti a most bemutatott új generációs BB GLOW pigmentjeit, melyek mindössze 8 összetevőt tartalmaznak. Az összetevők egyike sem allergizál. Az európai RESAP irányelveket vették alapul a fejlesztésnél, ezért az ECURI BB GLOW pigmentek organikus pigmentek.

Az összetételből is látható, hogy a színt alkotó pigmenteken kívül csak hialuronsavat és csekély mennyiségű phenoxyethanolt tartalmaz, mely például a zöld teának is alkotóeleme.

Az ECURI célszerűnek látta a BB GLOW pigmentek fejlesztésekor, hogy csak az ideális pigment megalkotására koncentráljon. Mivel a „kozmetikai” összetevőket a vendég igényeinek megfelelően a mezopen kezelés közben célszerű bejuttatni, mert ekkor a 12-es, vagy 36-os tűmodullal jóval mélyebben dolgozunk, mint amikor a BB GLOW pigmenteket juttatjuk be a nano modullal.

Részletes összetétel:

  1. Víz
  2. Glicerin
  3. Titánium dioxid
  4. Sárga pigment
  5. Vörös pigment
  6. Szén fekete pigment
  7. Hialuronsav
  8. Phenoxyethanol

A jelenleg forgalomban lévő korszerű organikus sminktetováló pigmentek szinte kizárólag egyszámjegyű összetevővel rendelkeznek!