BEMUTATKOZÁS

 Az ECURI cég tulajdonosa - Alec Kurucz  úr – elhivatott, karizmatikus sminktet

ováló szakemberként aktívan oktat és folyamatosan a termék fejlesztésekkel foglalkozva csapatával töretlenül  a világ élvonalában tartja az ECURI  márkát.

A cég különösen híres nemcsak magas minőségű pigmentjeiről, hanem méltán elismert a speciális tetoválás halványító termékeiről és technikáiról.

Megtiszteltetésként értékeljük, hogy Alec Kurucz úr a Közép-európai régióban kizárólagos képviselettel cégünket bízta meg.

A kozmetikai iparban az utóbbi néhány évben bekövetkezett, ugrásszerű fejlődés a sminktetováló iparágat sem kímélte. Mérhetetlen fejlődésnek indult a technológia, egyre újabb és újabb, profibbnál, profibb készülékeket kínálnak a forgalmazók világszerte, és megindult a pigmentek tökéletesítése is.

Az utóbbi néhány évben a technológiai fejlődés mellett a sminktetoválás technikai része is eddig nem tapasztalt mértékben fejlődik. Napjainkban mind inkább a természetes hatások élik virágkorukat, hódít a 3D-, hiper-, ultrarealisztikus ábrázolás.

A vendégek nagy örömmel fogadják ezeket a változásokat!  Nekünk, szakembereknek pedig, folyamatosan lépést kell tartanunk ezzel a folyamatos fejlődéssel, nyitottnak kell lennünk minden újdonságra.

Azonban hiába a lelkesedés, a nyitottság, az új technikák elsajátítása, ha ezeket, nem a saját hibánkból, de mégsem tudjuk alkalmazni sok, az újdonságra nyitott vendégünknél. Nagyon sok olyan vendégünk van, akiknek a kezdet kezdetén készítették az első PMU-ját és sajnos a végeredmény maradandó lett, az évek során megváltozott forma és szín bontja meg az arc természetes harmóniáját. Az elrontott sminktetoválásokról nem is beszélve, melyek már hosszú idő óta csúfítják el a vendég arcát. Ezeket szinte lehetetlen volt eddig elhalványítani, úgy, hogy egy új, és a jelenlegi arcformának megfelelő sminktetoválást készítsünk, ezeknek az új technikáknak az alkalmazásával.

Az esetek többségében eddig  le kellett mondani, mind nekünk, sminktetováló szakembereknek, mind pedig a vendégnek a hőn áhított szálas, hiper-, vagy ultrarealista hatású, természetes szemöldökről, a finom, satíros szemhéjól, vagy a 3D hatású ajakról, mivel a korábbi sminktetoválás színe, formája ezeknek az új, innovatív és természetes technikáknak a használatát eddig vagy  nem tette lehetővé, vagy halványításuk igen költséges és fájdalmas eljárással volt csak megvalósítható – azonban ez már a múlté.

Az Ecuri Pigment Halványító Módszer - Európa 25 országa után most már Magyarországon is elérhető a szakemberek számára!

Az ECURI PIGMENT HALVÁNYÍTÓ MÓDSZER hatékony és kíméletes a testen és az arcon található, elrontott, nem kívánatos tetoválások halványítására. Egy egyedülálló lehetőség, hogy a hőn áhított természetes hatású sminktetoválást elkészítsük vendégeinknek, azt eddig ezt megakadályozó korábbi tetoválás halványítás után.  Emellett arról sem szabad megfeledkeznünk, ami mindannyiunkkal előfordult már, hogy véletlenül néhány mm-rel arrébb húztunk egy szálat, kicsit vastagabb lett az egyik oldal, mint a másik, megfolyt a szemhéj kontúr stb., ilyenkor azonnali segítségre lenne szükségünk. Nagyon sokan szeretnének megszabadulni a testüket díszítő és egy életre szóló tetoválásaiktól is.

Az Ecuri Pigment Halványító betanítás  elvégzése egyedülálló szakmai és üzleti lehetőséget kínál minden sminktetováló szakember számára, hogy szolgáltatásainak palettáját, és bevételét növelje.

okleveles_K