ECURI PIGMENTEK

Ecuri pigmentek - saját fejlesztés, egyedi pigment formulák

Tudja, hogy a legtöbb híres sminktetováló a világban Ecuri pigmenteket használ saját márkanév alatt?

A cégünk által képviselt és forgalmazott Ecuri pigmentek a holland Ecuri Cosmetics fejlesztése, mely cég több, mint 20 éve van jelen a minőségi pigmentek gyártásában és fejlesztésében.  Az Ecuri pigmentek sikerének kulcsa a magas és állandó minőségben valamint a folyamatos innovációban rejlik.

Az Ecuri sminktetováló pigmentek olyan különleges, egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amivel magabiztosan, garantált és állandó minőségű munka végezhető:

 • 100%-ban biztonságos és bőrbarát összetétel a legszigorúbb európai szabványi előírásoknak megfelelő, garantáltan anti-allergén
 • Organikus és inorganikus összetételű fúziójának köszönhetően legalább félévvel tovább marad meg a bőrben
 • Kétszeresére növelt molekulaméretének köszönhetően jóval nagyobb fedőképességet biztosít, kiválóan beépül a bőrbe
 • Kiváló fedőképesség következtében gyorsabban lehet dolgozni, alig igényel javítási munkát a korrekció során
 • Színek közel azonos fényállósági mutatója következtében a kopás során nem kékülnek, sárgulnak, pirosodnak, mindössze elhalványodnak
 • Tökéletes állagánál fogva rendkívül gazdaságos, néhány csepp elegendő
 • Minden vendég színtípust, színmélységet kielégítő 11-féle természetes szemöldök, 10-féle ragyogó száj, és 5-féle attraktív szemhéj árnyalatban elérhető színválaszték

Az Ecuri pigmentek egyedülálló módon a teljes körű sminktetováló pigmenteken kívül széles palettában fejbőr tetováló pigmenteket és kifejezetten gépi valamint kézi szálazott technikákhoz gyártott pigmenteket is magukban foglalnak. Világszerte népszerűek saját fejlesztésű, egyedi pigment formulái, mint a

Super Stroke,
Razor Sharp,
Scalp
és a legújabb, jelenleg senki másnál nem, csak cégünknél elérhető:
NANO
pigmentek, amelyek felülmúlhatatlan minőséget képviselnek a szemöldök száltetoválásban!

Ecuri Super Stroke pigmentek

Az Ecuri cég a világon elsőként fejlesztette ki a Super Stroke pigment családot kifejezetten szálazott szemöldök és microblade technikához.
A Super Stroke pigmentek egy speciális gyártási fúzió eredményeként, a hagyományos inorganikus, és a legújabb organikus pigmentek legelőnyösebb tulajdonságait ötvözik.

Felülmúlhatatlan vékony, egyben tökéletesen pigmentált, intenzív szálak:

Megnövelt molekulaméret következtében jóval nagyobb fedőképességet biztosít, a szálak tökéletesen egyenletesen pigmentáltak, intenzívek

Organikus összetevőinek köszönhetően stabilan egyhelyben marad, nem migrál, a szálak a gyógyulást követően is hajszálvékonyak maradnak

Zsíros, olajos, tág pórusú vendégek esetében a legtökéletesebb választás, mert nem oldódik a bőr magas zsírtartalmában

6-féle árnyalat, mely tökéletesen illeszkedik minden vendég színtípusához, világos, közepes, sötét színmélységben, valamint hideg-meleg színhőmérsékletben is kapható

Ecuri Razor Sharp és Scalp fejbőr tetováló pigmentek 

Az Ecuri cég egy teljesen innovatív gyártástechnológiával kifejezetten a fejbőrpigmentálások számára fejlesztette ki újgenerációs, protein alapú pigmentjeit, a Razor Sharp és a Scalp  fejbőr pigmentáló termékcsaládot.

Ezeknek a protein alapú pigmentek legnagyobb előnye, hogy a fejbőr nedvességtartalmával érintkezve, azonnal kikristályosodnak a bőrben, ezáltal 100%-ban elkerülhető a pigmentek megfolyása, migrációja, és a foltos, összefolyt fejbőr tetoválások megjelenése, amely a korábbi, glicerin alapú pigmentekkel történő fejbőr tetoválásokra gyakran jellemző volt

Tartósság szempontjából ezek a pigmentek rendkívül tartósak, akár 8-10 évig is benne maradnak a bőrben, szemben a hagyományos fejbőrpigmentekkel, amelyek 2-3 év után felfrissítést igényelnek

Sugárzásmentesek, nem „polárisak”

Nincs kékülés, zöldölés jelensége a színalkotók kiegyensúlyozása következtében

A Scalp típusú pigmenteket a hajtősűrítő, vagy más néven camuflage hajpigmentáció, vagy nemzetközileg ismert nevén Camuflage Hair Pigmentation (CHP) kezelésekhez ajánlottak

A Razor Sharp pigmentek szőrtüsző imitáló kezeléseknél, vagy nemzetközileg ismert nevén Follicle Hair Pigmentation (FHP) kezelésekhez ajánljuk. Ezekkel a pigmentekkel tudjuk elérni, az igazán élethű, frissen  „borotvált fejbőr” hatást

Mindkét pigmentcsalád esetében a színek széles skálájából választhatunk, amelyek tökéletesen illenek minden vendég hajszínéhez.

Eltávolítás szempontjából enzimatikus pigmentkioldással, vagy lézeres kezeléssel könnyen eltávolíthatók

ECURI NANO PIGMENTEK

A pigmentek új, intelligens generációja megérkezett!

A Nano pigment sorozat az Ecuri cég fejlesztéseinek a legfrissebb eredménye, amely jelenleg felülmúlhatatlan minőséget képvisel a sminktetováló pigmentek között.

A NANO pigmentekkel dolgozni, egy teljesen más dimenziót jelent számunkra, hihetetlen, de a tetoválás utáni közvetlen és a gyógyult eredmény szinte tökéletesen megegyezik, a szín élesen, egyenletesen, módosulás nélkül megmarad!

A NANO SZEMCSEMÉRET ELŐNYEI

A NANO pigmentek gyártása során a pigment szemcséket a lehető legkisebbre porlasztják, amely már nem váltja ki a tetoválást követően a szokásos testidegen anyagok eltávolításra adott immunreakciót, a szervezet nem szeretne „megszabadulni” tőle, nem akarja eltávolítani.

A NANO Pigmentek jelenleg a legkiválóbb pigmentek gépi és kézi szálazási technikákhoz, de használhatjuk őket:

 • satír technikákhoz is maximális szín intenzitásuknak, illetve szín telítettségüknek köszönhetően.
 • Szintén kiválóan alkalmasak régi, megkopott sminktetoválások felfrissítéséhez, korrekciójához, mert a NANO méretű pigment nagyon könnyen behatol a régi micro méretű pigmentszemcsék közé, maradéktalanul ki tudja tölteni a régi, nagyobb méretű pigmentszemcsék közötti hézagokat.
 • Camouflage technikákhoz is tökéletes fedést biztosítanak.

Mivel a beépülés tökéletes, nincs pigmentveszteség sem, ezért a szín intenzitása, és telítettsége a gyógyulás során is megmarad, ezért sok esetben korrekció sem szükséges.

 NANO SZEMCSEMÉRET - TÖBBSZÖRÖS ELŐNNYEL:

egyenletes pigment eloszlás

tökéletes szín telítettség

optimális szín intenzitás

maximális fedőképesség

rapid kristályosodás

prémium minőség

elérhető áron

CSÚCSTECHNOLÓGIA ÉS ORVOSTUDOMÁNY FELSŐFOKON

A NANO pigmentekkel dolgozni rendkívül könnyű és gazdaságos, mert

 • állaguk ideális,
 • nem sűrűsödnek be használat közben,
 • nem igényelnek hígítást,
 • a flakonból könnyedén kicseppenthetők.

További  előnye, hogy a pigment tároló kupakban ugyan nem, viszont a bőrbe jutást követően, a bőrrel érintkezve  azonnal, már egy percen belül kikristályosodik.
Ez egy speciális, a korszerű sebgyógyításban már használatos, innovatív rögzítőanyagnak köszönhető, amely pillanatokon belül megszilárdítja a folyékony pigmentet a bőr nedvességtartalmával érintkezve, így biztosítja a pigment tökéletes és migrációmentes beépülését a bőrbe.

A Nano pigmentek 4-féle szemöldökszínben, és egy javítószínben kaphatók.

Nano 1
hideg, hamvas barna
Világos, zöldes-szürkés, hamvas barna árnyalat, sötétebb, és kevésbé zöldes, mint a Nano Olive. 

nyörű, finom szín, amely ideális világos tónusokkal rendelkező, hideg színtípusú vendégeknek.
Nem hajlamos kivörösödésre vagy szürkülésre, rendkívül természetes hatással gyógyul a bőrben.
Ajánlott szemöldök satírozáshoz, szálazáshoz, illetve a kivörösödött szemöldökök semlegesítésére.

Nano 2
meleg, vöröses barna
Közepes színmélységű, meleg, vöröses-barna szín. Közepes, sötét tónusokkal rendelkező, meleg színtípusú vendégeknek, rendkívül természetes, visszafogott hatást ad a gyógyulást követően.
Ajánlott szemöldök satírozáshoz, szálazáshoz, ideális kiszürkült szemöldökök melegítésére, semlegesítésére.  

Nano 3
hideg, szürkés barna
Sötét színmélységű, hideg barna szín, enyhe szürkés árnyalattal. Ideális a sötét tónusokkal rendelkező, hideg színtípusú vendégeknek.
Kivörösödésre nem hajlamos.
Ajánlott szemöldök satírozáshoz, szálazáshoz, illetve a kivörösödött szemöldökök és szemhéj pigmentálások semlegesítésére.

 

Nano Olive
Világos, zöldes-sárga barna
A Nano pigmentek közül a legvilágosabb szín. Ideális világos tónusokkal rendelkező, hideg színtípusú vendégeknek, rendkívül természetes, visszafogott hatást ad a gyógyulást követően.
Kivörösödésre nem hajlamos. Ajánlott szemöldök satírozáshoz, szálazáshoz, illetve a kivörösödött szemöldökök semlegesítésére.

Nano Tangerine
Narancsszínű javító szín. Ajánlott lehidegült, kékes, szürkés szemöldök-és szemtetoválások felfrissítésére, korrekciójára a választott színhez megfelelő mennyiségben adagolva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micro méretű pigmentszemcse kék színnel

Nano méretű pigmentszemcse piros színnel