Fejbőr pigmentálás MHP

Fejbőr pigmentálás – mesterfokon!

Ecuri Scalp Pigmentation Konferencia 2015. évi érdekességei videó összefoglalóban:

Váljon ECURI Micro Hair Pigmentation (MHP™) fejbőr pigmentáló specialistává!

Sminktetováló szakemberként szeretne egy új, orvos-esztétikai dermapigmentációs technikát elsajátítani, mely az utóbbi időben robbant be a köztudatba és válik egyre keresettebb szolgáltatássá hazánkban is?

Szeretne olyan prémium, de elérhető áron oktatott szolgáltatás megtanulásába invesztálni, ahol folyamatosan potenciális vendégkörre számíthat az emberek természetes korosodása és a biológiai, hormonális változások következtében?

Szeretne a sminktetoválások köréből is olyan szolgáltatást kínálni, melyet a többihez képest magasabb áron lehet nyújtani?

Az ECURI MHP™ az orvos-esztétikai micropigmentáció legújabb generációját képviseli, amely nem csak szakmai fejlődésben nyit meg új távlatokat a sminktetováló szakemberek számára, de üzletileg is jelentős előrelépést eredményezhet.

ECURI fejbőr pigmentációs szakemberként kiteljesedhet a fejbőr tetoválás minden műfajában, sőt az igazán minőségi szolgáltatásokra megnövekedett igény miatt valódi profitbomba kerül a kezébe!

Hajhullás-hajritkulás-kopaszodás: az emberiség örökzöld problémája

Nem csak a férfiakat érinti, hanem a nők többsége is szenved...bővebben

Férfias kopaszodás jellemzői  
Tanulmányok szerint a férfiak mintegy 65 %-át érinti a kopaszodás, bővebben

Női kopaszodás tünetei 

A nőket másképp jellemzi a hajhullás...bővebben

A technika fejlődésének köszönhetően szerencsére azonban ma már rendelkezésre állnak olyan fejlett, minimál-invazív dermapigmentációs technikák a sminktetoválók kezében, melynek köszönhetően ezek a vendég lelkét frusztráló, önbecsülését megnyírbáló, társadalmi elfogadatlanságához vezető testi tünetek tökéletesen kendőzhetőek!

A fejbőr pigmentálás az orvos-esztétikai sminktetoválások legújabb generációját képviselő nagyszerű vívmány a sminktetováló szakemberek kezében, a világ fejlettebb országaiban eltérő fantázia elnevezések alatt és különböző technikákkal elvégzett igen keresett és drága szolgáltatás, pl.: Tricopigmentation, Scalp Micro Pigmentations, stb.

ECURI Micro Hair Pigmentation (MHP)- Mitől egyedi?

A Permanent System Oktatási Központ sminktetováló trénerei több fejbőr pigmentációs módszert is megvizsgáltak, kipróbáltak, majd az ECURI MHP™ eljárás mellett döntöttek.

A Micro Hair Pigmentation (MHP™) a világhírű és nagymúltú Ecuri cég tulajdonosának, Alec Kurucz-nak szabadalmaztatott fejlesztése, aki a hajpigmentáció kezelésekben elért kimagasló eredményeiért méltán elismert specialista.  Ez az orvosi fejbőr pigmentáló metódus jelenleg az egyik legjobb a világon, egy nagyon kifinomult, hosszú évek alatt tökéletesre fejlesztett és világszerte elismert technika, amely a lehető legjobb eredményt biztosítja a hajtetoválások során.
Alec Kurucz módszerét számos nemzetközi sztár sminktetováló szakember használja, sok hazánkban is jól ismert külföldi hírességnek készült fejbőr tetoválása az ő módszerével.

Hazánkban az ECURI Micro Hair Pigmentation™ metódust a Permanent System oktatói csapata honosította meg és tanítja a legmagasabb minőséget kereső sminktetováló szakemberek számára.

 

ECURI Micro Hair Pigmentation –Kimagasló minőségű végeredménye komplexitásában rejlik:

1. A vendég személyre szabott fejbőr diagnosztikája alapján kerül meghatározásra az alkalmazandó technika és kerül kiválasztásra a pigment típusa és árnyalata. Tudjuk, hogy a fejbőrnek az összetétele eltér az arc és a test többi részének bőrétől. Ráadásul, mivel minden egyes személy fejbőre más és más, teljes mértékben egyénre szabott fejbőr digagnózis felállítására van szükség a tökéletes végeredmény eléréséhez. Tipp: abban az esetben, amikor a szakember a vendég fejbőrének diagnózisa alapján lát még esélyt arra, hogy a hajszálak hullását lassítsa, megállítsa, sőt: növekedésre visszafordítsa, akkor ajánlja az ECURI őssejtes kezelést is kiegészítésképpen, mely kombinált kezelésként egyazon idő alatt elvégezhető. Egyéb esetben ez nem lenne etikus.
Bővebben: Ecuri őssejt technológiáról

2. Egyénre szabott micropigmentálási technika
Aki már valaha is hallott a fejbőrpigmentációról, jól tudja, milyen különösen fontos jelentősége van a végeredmény szempontjából a megfelelő pigment bejuttatási technikának: Az MHP fejbőrpigmentálási technika Alec Kurucz egyéni fejlesztésén alapul, aki a pigmentáció mélységét, időtartamát és gyakoriságát minden esetben a vendég fejbőrének típusához és a szőrtüszők elhelyezkedéséhez igazítja. Ezzel a személyre szabott és mesteri szintre kifejlesztett komplex technikával valóban a legtermészetesebb hatású, a természetes szőrtüszők kinézetét 100 %-ban megvalósító haj- és szőrtüsző pigmentáció készíthető megfolyások, migráció nélkül. Ezzel az egyedi micropigmentálás technikával kellő gyakorlás és rutin megszerzése után kimagasló esztétikai minőség garantálható.

3. Speciális, protein alapú pigmentek
Míg általában a fejbőr pigmentálások során tipikusan glicerin alapú pigmenteket használnak, melyeknél - főleg helytelen technika esetében – viszonylag gyakori a pigment migráció, megfolyás jelensége, addig – szakítva a hagyományokkal – az Ecuri cég teljesen innovatív gyártástechnológiával, egy speciálisan a fejbőr számára tökéletesített, protein alpú fejbőr tetováló pigmentet fejlesztett ki. A protein alapú pigmentek előnye, hogy azonnal kikristályosodnak a fejbőr nedvességtartalmával érintkezve, ezáltal 100 %-ban elkerülhető a pigmentek megfolyása, migrációja és a foltos fejbőrtetoválás jelensége.
Egyedülálló módon az ECURI cég két típusú protein alapú fejbőr tetováló pigment családot is kifejlesztett, attól függően, milyen micropigmentációs hatást szeretnénk elérni a vendég számára.

a/ A Scalp típusú pigmenteket a hajtő sűrítő – vagy más néven: camouflage hajpigmentációs (Camouflage Hair Pigmentation -CHP™) kezelések során alkalmazzuk.

b/ A Rasor Sharp pigmenteket szőrtüsző imitáló kezeléseknél (Follicle Hair Pigmentation - FHP™) használjuk.

Tartósság szempontjából ezek a pigmentek annyira stabilak a bőrben, hogy akár 8-10 évig is megőrzik a színüket és csak azt követően válik szükségessé a szín felfrissítése, szemben a klasszikus hajtetováló pigmentekkel, amelyek akár 1-2 évente is színfrissítést igényelnek.

Mindkét pigment sorozat esetén a színárnyalatok széles skálájából választhatunk, mely árnyalatok tökéletesen illeszkednek bármely fejbőr- és hajszínhez.

Eltávolítás szempontjából enzimatikus pigmentkioldással, vagy lézeres tetoválás eltávolítással könnyen elhalványíthatók.

Micro Hair Pigmentation- Mitől komplex megoldás?

 Az ECURI MHP™ technika alkalmazási lehetőségei

Az ECURI MHP™ módszer abban is különleges és egyedülálló, hogy teljeskörű megoldást biztosít mind a hajszálak elvékonyodása miatt kialakult áttetsző fejbőr camouflage pigmentálásától (CHP) a részleges, vagy teljesen kopasz fejbőr hajtó imitáló pigmentálásáig (FHP) egyaránt.

Ezzel Ön vendége számára minden fejbőr problémánál tud komplex megoldást megvalósítani:

Az elfedő hajtősűrítés – a camouflage hatású micropigmentáció (CHP) – minden esetben tökéletes megoldás, amikor vendégünk hajszálai elvékonyodtak, a hajhullás következtében megritkultak, ezáltal a fejbőr áttetszővé vált – legyen szó nőkről, férfiakról. A hajtő sűrítő módszer lényege,hogy egyénre szabott micropigmentálási technikával és a protein alapú Scalp pigment megfelelő árnyalatának használatával oylan nagyságú és sűrűségű pigment pontokat hozunk létre a fejbőr epidermális rétegében, amelyek tökéletesen elvegyülnek a vendég hajszálai köüzött. Ezzel a mesteri munkával teljes mértékben megszüntetjük a fejbőr átláthatóságát és látványosan dúsabbá, sűrűbbé tesszük a hajkoronát.

Szőrtüsző imitáló (MHP) micropigmentációval azoknak a vendégeknek – leginkább férfiaknak – kínálunk megoldást, akik részben, vagy már teljesen kopaszok és a hajhagymák elhalása következtében a hajszálak visszanövésére sem számíthatunk. A szőrtüsző imitáló módszer alkalmazása során a Razor Sharp speciális protein alapú hajszál imitáló pigmentet egyéni pigmentálási technikával implantáljuk a fejbőr epidermális rétegébe. Ezzel a kifinomult munkával 100 %-ban lemásoljuk a valódi szőrtüszők kinézetét és végeredményben egy frissen borotvált fejbőr tökéletesen természetes látványát hozzuk létre a fejbőrön, megszüntetve ezzel a vendég számára a kopaszság okozta frusztrációs érzést.

Tipp: amennyiben vendégünk eredeti sötét, fekete haj színe vagy az elérni kívánt sötétebb színmélység egyetlen kezelés alkalmával esetleg nem érhető el, az eljárás egy vagy többszöri megismétlésével fokozatosan a kívánt árnyalatú hajtő imitáció érhető el.

Koronás kopaszodás a fejtetőn

A hajas fejbőr természetes illúzióját érjük el a fejtetőn elvégzett hajtő szimulációs eljárással

Visszahúzódó hajtő

A halántékon és/vagy a homlok felett bekövetkező felkopaszodást ezzel az eljárással tökéletesen kendőzni tudjuk, egy szépen levágott, erős és határozott hajvonalat kialakítva.

Teljesen vagy majdnem teljesen kopasz  kopasz fejbőr

A teljes hajvesztéstől szenvedő vendégek számára legideálisabb megoldásként a frissen borotvált fejbőr teljesen természetes látványát kelthetjük.

Alopécia

Az alopécia tünetei nagyon széles skálán mozognak, minden embernél más és más, egyéni módon jelentkezik. A szőrtüsző imitáló fejbőr pigmentálás ideiglenes elfedi, kendőzi az alopécia minden fokozatának előnytelen látványát.

Diffúz hajhullás

A diffúz hajhullás mindkét nemet bármely korosztályban érintheti. Bármi kiválthatja, ami befolyásolja a normál haj ciklusát, beleértve az érzelmi stresszt, vitamin-, nyomelem és tápanyag hiányt, vagy akár a hormon zavart, stb. Nőknek és férfiaknak is egyaránt nagyon megterhelő ezt a jelenséget megélni.

Hegek, égési sérülések, születési jegyek elfedése

Tudta, hogy a vendégek 30%-nál arra használjuk a scalp micropigmentációt hogy elfedjünk vele bizonyos típusú hegeket, leginkább a vágásos (hosszanti) hegeket vagy az összetett (pont) hegeket? Ezeknek a hegeknek a többsége haj transzplantációs műtét vagy egyéb műtét, baleseti sérülés maradandó következménye, amelyek az MHP metódussal tökéletesen elfedhetők.

Haj transzplantáció eredményének fokozására, kiegészítő tökéletesítő kezelésként

Az MHP fejbőr mikropigmentációval a hajtranszplantációs műtét maradandó, nem kívánatos eredményét optikailag tudjuk kendőzni, tovább növelve    vendégünk megelégedettségét a tökéletes hajas fejbőr látványával.
Tipp: A transzplantációs beavatkozás előtt ez a kezelés azoknak ideális, akik minél diszkrétebben szeretnék kezelni a transzplantációs eljárást, minél kisebb mértékű beavatkozást szeretnének, ebben az esetben előre megerősítjük a hajjal ritkábban fedett területeket.
A hajbeültető műtét után végezett MHP kezelés, csodálatos megoldást kínál a transzplantációs hegek és a hajjal ritkábban fedett területek elfedésére, továbbá azokon a területeken, ahol a transzplantáció sikertelen eredményt hozott.

 

Ha a vendége maximalista, a tökéletesre, még többre vágyik:
2in1 fejbőr pigmentáció és őssejtes hajnövekedést serkentő kezelés egyidejű kombinációjában még hatásosabb eredményt érhetünk el

Ha a vendég fejbőrének analizása, diagnosztizálása során az állapítható meg, hogy jó eséllyel segíthetünk a hajszálai visszasűrítésében, akkor a hajtöveket szimuláló fejbőr pigmentációval párhuzamosan hajnövekedést serkentő kúrát is felajánlhatunk vendégünknek. Az őssejtes hajkezelések eredményei vitathatatlanok, azonban türelemre kell felhívnunk vendégeink figyelmét, hiszen az első piheszálak megjelenéséig is néhány hét, de az igazán látványos eredmény eléréséig több kezelés és akár több hónap várakozás szükséges lehet a hajszálak természetes növekedési fázisa és az egyéni eltérések következtében.

Cégünk lehetőséget biztosít a két tanfolyam egyidőben, de külön-külön történő elvégzésére is, amennyiben érdeklődéssel fordul a hajkezelések teljes körű megoldása irányába.

ECURI Micro Hair Pigmentation™ oktatás-képzés

Az ECURI Micro Hair Pigmentation hajtetováló metódus oktatását hazánkban a Permanent System oktatói csapata nyerte el, miután számos mesterkurzuson követte és tökéletesen elsajátította Alec Kurucz iránymutatásait, szellemiségét.

Célunk, hogy a legkorszerűbb tudás és számos tapasztalat birtokában, magas szintű, munkáikra igényes és felelősségteljes fejbőr micropigmentáló szakembereket képezzünk ki, segítve, megoldást nyújtva ezáltal a hajvesztés problémáival küszködő vendégek széles táborának.

Tanfolyamaink sminktetováló szakemberek számára naponta indulnak, a tanfolyamról bővebben információ és jelentkezéshez kattintson ide!