Ecuri Stem Cell – őssejtes haj- és szemöldök növesztő technológia

Ecuri Stem Cell technológia

Ecuri Stem Cell őssejt technológiával a haj és szemöldök regenerálásáért- innovatív, egyedi

A Stem Cell technológia lényege, hogy növekedési faktorokat juttatunk be sminktetoválással a hajszálak őssejtjeihez, felélesztve és aktív működésre késztetve őket. A kezelés eredményeképpen néhány héten belül csökken, ill. megszűnik a hajhullás és új, erősebb, élettel telibb hajszálak nőnek. Vendégeidnek látványos eredményeket, magadnak biztos bevételt tudsz garantálni!

 

Mit garantál ez a módszer neked?

 • bevételnövekedést-nagy a fizetőképes kereslet, a vendégek minden
  pénzt megadnak problémájuk megoldása érdekében
 • szakmai kiemelkedést- ez egy újdonságnak számító és abszolút egyedi,
  különleges technológia, mely kitűnik a többi, „megoldást csak ígérő”
  közül
 • vendégkör bővülést- nagy az igény a vendégek között, sokan küzdenek a
  hajhullás, hajritkulás problémájával
 • boldog, hálás vendégeket- vendégeid boldogok és hálásak lesznek a
  hatékony és látványos eredményekért

További előnye a Stem Cell technológiának, hogy nem igényel plusz beruházást, új készülék vásárlást, meglévő sminktetováló készüléked tökéletesen alkalmas lesz, amennyiben rendelkezik a kezeléshez szükséges tűmodullal.

Ecuri Őssejt
Ecuri Őssejt

Mit tudsz garantálni vendégeidnek?

 • a hajhullás rövid időn belül jelentősen mérséklődik, majd teljesen megszűnik
 • átlagosan 3-5 héttel az első kezelés után már látható az eredmény, új hajszálak képződnek, és ezek a hajszálak szemmel láthatóan egészségesebbek, erősebbek és sötétebbek lesznek
 • a hajhullás mérséklődésével, valamint az új hajszálak megerősödésével a fejbőr átláthatósága folyamatosan megszűnik, az eddigi ritkás-kopasz foltok szabad szemmel is jól láthatóan besűrűsödnek hajjal, hatalmas megelégedettséget okozva vendégednek
 • a kezelés alatt nem, vagy csak egészen minimális kellemetlenséget tapasztalhatnak, mivel a kezelések alkalmával felszínesebben dolgozhatunk, mint a hagyományos
 • sminktetováló eljárásoknál. Erre a fejbőr fokozott érzékenysége miatt van szükség, de a kezelés eredménye így sem fog elmaradni.
Ecuri Őssejt

Ecuri Stem Cell őssejetes technológia-oktatás, képzés

Az ECURI Cosmetics által kifejlesztett különleges, és egyben egyedülálló Stem Cell haj- és szemöldök regeneráló módszer mostantól hazánkban is elérhető eljárás, a Medical Beauty oktatói csapata által. Oktatóink számos mesterkurzuson vettek részt, követve és elsajátítva Alec Kurucz iránymutatásait, szellemiségét. A továbbképzések óta számtalan kezelést végeztünk, ezáltal jelentős tapasztalatra tettünk szert az őssejtes hajkezelésekben. Célunk, hogy a legkorszerűbb tudás és számos tapasztalat
átadásával, magas tudású, munkáikra igényes, felelősségteljes és legfőképpen sikeres haj-és őssejtpigmentáló szakembereket képezzünk ki.

A tanfolyamról bővebb információ és jelentkezés!

Őssejt techológia alkalmazása a hajhullás, hajritkulás kezelésében

Az őssejt technológia a XXI század egyik legígéretesebb vívmánya a gyógyításban és a kozmetikában egyaránt, ezért az őssejtek regenerálásán alapuló hajkezelések a legígéretesebbnek, tényleges eredményeken alapuló megoldásoknak számítanak a hajhullás, hajritkulás, problémájának kezelésében. De hogyan képes az őssejt technológia növekedésre bírni a hajhagymákat? Kutatások igazolták, hogy a fejbőrben is vannak őssejtek a szőrtüszők tövében, feladatuk az állandó önmegújítás, a hajszálak folyamatos növekedésének és megfelelő minőségének biztosítása lenne. Ezek az őssejtek azonban a hajhullás-hajritkulás problémájával küszködő emberek esetében különböző okok miatt már elveszítették önregenerációra való képességüket, ezáltal nem képesek a haj növekedését, és a hajszálak minőségét fenntartani. Az eredmény az egyre vékonyabb, alig látható, szinte pihe szerű hajszálak következtében egyre ritkuló hajkorona, a hajszálak között átlátszó fejbőr kialakulása, végül a kopasz foltok megjelenése a fejtetőn. Az őssejtes hajregenerációs kezeléssel külsőleg segítjük, aktiváljuk az őssejtek és közvetlen környezetük működését, elősegítve ezzel önregenerációs képességük visszaállítását, „hajregenerációra felszólító” feladatuk tökéletes ellátását.

Ecuri Őssejt
Ecuri Őssejt

Ecuri Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregenerációs technológia

A nagymúltú, hajpigmentációs kezelésekben méltán elismert Ecuri cég Alec Kurucz irányításával kifejlesztett egy különleges és páratlanul hatékony módszert a hajhullás és hajritkulás problémájának megoldására, ez a Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció technológia.

A módszer sikere azon a bizonyított tényen alapul, hogy külső segítséggel hatással tudunk lenni a fejbőrben lévő őssejtekre, aktiválni, szükség esetén regenerálni tudjuk azokat, pozitívan hatva ezáltal a hajhullás és a hajritkulás problémájára. Az Stem Cell őssejtes kezelés során növekedési faktorokat juttatunk a fejbőr epidermális rétegébe, pontosan abba a rétegbe, ahol a hajhagymák elhelyezkednek. Miért van szükség növekedési faktorokra? A növekedési faktorok olyan természetes anyagok, amelyek stimulálják a sejtek, őssejtek növekedését, biztosítják a sejtosztódást. Ezek az anyagok aktiválják a sejt differrenciálódást, ezáltal felgyorsítják, regenerálják a sejtek, őssejtek működését, hatékonyságát. A növekedési faktorok bejuttatásával tehát regeneráljuk, aktiváljuk a hajhagymák működését, egyben helyreállítjuk a sejtek közötti kommunikációt. A kezelés eredményeképpen rövid időn belül csökken, ill. megszűnik a hajhullás, az új hajszálak pedig vastagabbak, erősebbek, élettel telibb színűek lesznek. Néhány hét múlva az addig áttetsző fejbőr alig lesz látható, a megritkult, kopasz területeken a haj jól láthatóan besűrűsödik, megerősödik, élettelibbé válik.

A Stem Cell kezelés nemcsak a hajkezelésekben eredményez páratlan sikereket, de meggyőződéssel alkalmazhatjuk a szemöldökszőrök regenerációjára is. Sok vendég panaszkodik szemöldöke megritkulására, teljes, esetleg részleges szőrhiány kialakulására a szemöldök területén. Számukra az őssejtes szemöldökregerációs kezeléssel képesek vagyunk visszanöveszteni a hiányzó szőrszálakat, besűrítve ezzel a hiányos területeket, elkerülve, igény esetén kiegészítve szemöldök tetoválással.

Szemöldök előtte

Szemöldök előtte

Szemöldök utána

Szemöldök utána

Alec Kurucz

Tudtad, hogy Alec Kurucz, az ECURI Cosmetics tulajdonosa a saját ritkuló hajának problémái miatt kezdett bele a hajregeneráló technológia fejlesztésébe? A kutatásainak készítményeit folyamatosan tesztelte a saját fejbőrén, az általa egyedileg kifejlesztett speciális receptúrájú őssejt koncentrátum végső receptúrájának látható eredményei elvitathatatlanok Alec fotóit tanulmányozva. Lévén sminktetováló specialista, kreatív módon hívta segítségül a micropigmentáció eszközeit és technológiáját a preparátum eredményes bőrbe juttatásához.

Alec Kurucz egyedülálló módszerét a gyors és látványos eredményeinek köszönhetően már a világ számos országában neves sminktetováló szakemberek használják, vendégeik közül sok-sok híresség nyerte már vissza fiatalos hajkoronáját…

Őssejttechnológia sminktetoválással?

Az ECURI Cosmetics által kifejlesztett Stem Cell kezelés egy olyan különleges, egyedülálló haj- és szemöldök regeneráló módszer, amely szinergikusan kombinálja az őssejt technológiát a sminktetoválással. De miért van szükségünk sminktetoválásra?

Nekünk, sminktetováló szakembereknek- akik egyben mélyreható kozmetikai ismeretekkel is rendelkezünk- ismert az a tény, hogy a bőr barrier rétege akadályt képez minden olyan hatóanyagnak, amelyet be szeretnénk juttatni a bőr mélyebb rétegeibe, megnehezítve ezzel számunkra a kezelések eredményességét A sminktetoválás ebben nyújt számunkra óriási segítséget, hiszen sminktetováló készülékünk segítségével könnyedén áthatolunk a hámrétegen, ezáltal a hatóanyagot közvetlenül a szőrtüszőhöz tudjuk juttatni, a legtökéletesebb hasznosulás érdekében. A különbség az őssejtes kezelés és a sminktetoválás között az, hogy ebben az esetben nem pigmentet, hanem egyedülálló receptúrájú Stem Cell őssejt aktiváló koktélt juttatunk a fejbőrbe.

Őssejtes hajkezelés kombinálva fejbőrtetoválással?

Az őssejtes hajkezelések eredményei vitathatatlanok, azonban az igazán látványos eredmények eléréséhez néhány hét-hónap várakozás szükséges. Annak érdekében, hogy azoknak a vendégeknek az igényeit is ki tudd elégíteni, akik azonnali eredményeket kívánnak elérni, kombinálhatod az őssejtes hajkezeléseket a fejbőrtetoválással (MHP), mely optikailag teszi sűrűbbé a hajszálakat a fejbőr mesteri pigmentálásával. Az őssejtes és az
MHP kezelések egymással párhuzamosan is folytathatók, természetesen gondosan felépítve, és ütemezve a kezelések menetét.

Cégünk lehetőséget biztosít a két tanfolyam egyidőben, de külön-külön történő elvégzésére is, amennyiben érdeklődéssel fordulsz a hajkezelések teljes körű megoldása irányába.

Az Ecuri MHP fejbőrpigmentáló tanfolyamról bővebb információ és jelentkezés!

Őssejt + Fejbőrtet. előtte
Őssejt + Fejbőrtet. utána