TETOVÁLÁS HALVÁNYÍTÁS

A smink- vagy testtetoválás halványítás egy rendkívül keresett - és egyre keresettebb - ágazata a tetováló iparnak.

A sminktetováló szakemberek feladata összetett, nem csak pigmentálni kell kiválóan tudniuk, hanem az egyre növekvő igények miatt azt halványítani is.

Többféle tetoválás halványító eljárás ismert jelenleg a világban – savas, lúgos, lézeres -, ezek mindegyike igen fájdalmas és költséges. A savas (pH 3 alatti) és a lúgos (pH 11-12) eljárás extrém maró hatásával roncsolja a bőrt, egyéni érzékenységtől és hajlamtól függően hegesen –akár keloidosan, atrófiásan - maradandó hegekkel gyógyulhat.

Az  ECURI azonban teljesen más technológiát kínál:  pH semleges enzimatikus eljárása egyedülálló, forradalmian új világ szenzációként egyből népszerű lett a szakemberek és a vendégek körében.

A bőrgyógyászok és vegyészek segítő támogatásával  hosszú évek alatt, alapos szakmai tesztelések során kifejlesztett  ECURI tetoválás halványító termék család egyike sem veszélyes.

 

Az ECURI-n kívül nincs másik olyan technológia jelenleg a piacon, amelyik ennyire kíméletesen, hypoallergén módon, teljes körűen alkalmazható lenne szemhéj és szájpigmentáció halványítására is.

 • Nemcsak régi tetoválásoknál alkalmazható, hanem eljárás közben - maximum egy óra időtartamon belül -  a frissen (!) tetovált felület is azonnal, korrigálható   /microbrush segítségével egyszerűen bedörzsölhető/ !
 • Nemcsak szemöldök, test, hanem száj- és szemhéjtetoválás (!) Esetén is is eredményes!
 • A piacon ismert jelenlegi eljárások bármelyikéhez képest is kíméletesebb, kevésbé, alig fájdalmas a vendég számára
 • Ecuri az egyedüli pH semleges termék, ebből következően mellékhatások nélkül ártalmatlanul halványítja el a tetoválást.
 • Hypoallergén.

AZ ECURI TETOVÁLÁS HALVÁNYÍTÓ TERMÉKEK HATÁSMECHANIZMUSA

 A hatóanyagok enzimatikus úton a pigmenteket körülvevő fibroblasztok által termelt kollagén kapszulát robbantják szét, az így felszabaduló, kristályos szerkezetű pigmenteket elfolyósítják, a megnyitott bőrfelület záródását lelassítva így a pigmentek a bőrből kifelé távoznak. Ennek a hatásmechanizmusnak köszönhetően tovább tart a sebgyógyulási folyamat is. További fő összetevője a magnézium szulfát, mely egy ártalmatlan anyag, epson-sóként is ismert. Méregtelenítési eljárások során alkalmazzák, mert a beleket tisztítja. Ugyanígy működik a bőrben is.

További előnye, hogy nem szükséges eltávolítani a természetes szőrzetet, mint a lúgos vagy savas eljárások estében, illetve csak varképződés jön létre, nem pedig maradandó heggel gyógyul. A képződött var fehér színű, ami kevésbé feltűnő, mint a lúgos eljárásnál tapasztalható fekete varképződés.

A szén, és a vas-oxid alapanyagú pigmentek esetében kiválóan alkalmazhatók az enzimatikus működésű tetoválás halványítók, mivel a kristály formába rendeződött pigmenteket könnyen elfolyósítja a magnézium szulfát, mint a másik fő hatóanyag.

A halványító termékek vásárlása betanításhoz kötött az ön és vendégei érdekében, hogy ön tökéletes alapossággal megismerve ezt a speciális eljárást vendégeit maximális biztonsággal és eredményességgel  kezelhesse. Betanítás feltételeiről és lehetőségeiről a betanítás menüpontban bővebben tájékozódhat.

Ha ön szakemberként  bizonytalan abban, hogy az adott tetoválást ecuri enzimatikus technológiával hogyan tudja elhalványítani akkor mindig vegye fel velünk a kapcsolatot, konzultáció céljából  küldjön egy közeli fényképet a kezelendő felületről e-mail-ben (training@aceimport.hu)

Ha magánemberként szeretné megunt vagy elrontott sminktetoválását elhalványíttatni, küldjön egy közeli fényképet a kezelendő felületről e-mail-ben (training@aceimport.hu), valamint időpont egyeztetés és tanácsadás céljából vegye fel a kapcsolatot referencia szalonunkkal, a wellness kozmetikával: hívja munkanapokon munkaidőben 8,00-17,00 óráig ügyfélszolgálatunkat a 06/1-808 99 11-es telefonszámon.

KEZELÉS ELŐTT/UTÁN 

A vendég  a kezelés előtt 24 órával ne  fogyasszon kávét, alkoholt, drogot vagy paracetamol tartalmú gyógyszert, mert  ezek a szerek  a kezelés menete során bőségesebb vérzést okozhatnak, a bőrt érzékenyebbé,  a kezelést  fájdalmasabb érzetűvé tehetik, mindezek nemcsak a kezelésre lehetnek  kedvezőtlen kihatással, hanem

a  gyógyulási folyamatra is.

 • A kezelt területen keletkezett vart ne piszkálja a vendég,mert könnyen leválhat.
 • Használja rendszeresen előírás
  szerint az otthoni ápolásra ajánlott készítményünket.
 • Kerülje a napozást, szaunázást, megizzadással járó sportolást 14 napig.
 • A kezelés megismétlésére 4-8 hét elteltével kerülhet sor.

KONTRAINDIKÁCIÓK – KIKNEK NEM VÉGEZHETŐ EL A HALVÁNYÍTÓ KEZELÉS?

Bár a termék pH-semleges, azonban egészségügyi állapot ill. okokból nem vállalható a kezelés:

 • Várandós nők esetében a harmadik trimeszterben, szülés után fél évig,
 • Gyulladás vagy lázasállapot esetén,
 • Vérhígító gyógyszer szedése esetén,
 • Menstruáció ideje alatt,
 • Cukorbetegeknél,
 • Az alábbi betegségekben szenvedőknél előzetes orvosi vizsgálat szükséges: immun betegségek, idült bőrbetegségek, szív és  érrendszeri betegségek.